Kazachstanas „išsigando“ Galkino atvykimo. Humoristas atrėžė (Video)  ()

Tikrai kada nors atvyksiu į Kazachstaną. Bet, matyt, ne šį kartą, nes valdžia daro viską, kad koncertai neįvyktų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kazachstane planavęs koncertuoti komikas Maksimas Galkinas kalbėjo apie koncertų organizavimo problemas. Alos Pugačiovos vyras prisiminė, kad visai neseniai Rusijos Federacijoje jie buvo laimingi dėl to, kad buvo atšaukti jo pasirodymai Estijoje, tačiau tada neturėjo jokios realios priežasties džiaugtis. Dabar humoristas juokauja, kad vis tiek galės padovanoti priešiškai nusiteikusiems žmonėms priežastį džiaugtis.

„Pikti kritikai turi progą pasidžiaugti. Taip, aš tikrai turiu problemų su koncertavimu, kaip bebūtų keista, tai vyksta Kazachstane. Tai vyksta valstybiniu lygiu, jie visaip kiša pagalius į mano koncertų organizavimą. Jau keli mėnesiai, aš ir mano organizatoriai, kovojame, kad surengtume šiuos koncertus. Iš pradžių viskas buvo gerai, bilietai buvo pardavinėjami, bet staiga viskas nutrūko. Atsirado kažkokios fiktyvios priežastys, užkulisiniai draudimai“, – pasakojo Galkinas sakė naujame vaizdo įraše, kurį paskelbė socialiniuose tinkluose.

Anot komiko, Kazachstane jis buvo „tyliai uždraustas“. Tačiau jis įsitikinęs, kad vieną dieną galės ten atvykti su koncertais, nes mato ir vertina šalies žmonių palaikymą.

„Suprantu. Matyt, esu labai baisus Kazachstano valdžiai, kad jie manęs taip bijo. Valstybiniu lygmeniu iš tikrųjų yra paskelbtas draudimas man koncertuoti. Ir labai gaila, nes aš myliu Kazachstaną ... Tikrai kada nors atvyksiu į Kazachstaną. Bet, matyt, ne šį kartą, nes valdžia daro viską, kad koncertai neįvyktų. Labai liūdna, taip. Kažkaip galvojau, kad Kazachstano valdžia vis tik jaučiasi laisviau ... Bet gi ne, aš esu čia pavojinas“, – sakė Galkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(2)
(12)

Komentarai ()