Rusija ūžia! Niekas to nesitikėjo, ką padarė Ukraina. Z-kanalai tiesiog sprogsta  ()

Skelbiama Rusijos tinklaraštininkų ir propagandistų reakcija į didžiausią dronų ataką prieš Rusiją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-01 Rusija ūžia! Niekas to nesitikėjo, ką padarė Ukraina. Z-kanalai tiesiog sprogsta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Z-tinklaraštininkams ir Kremliaus propagandistams didžiulė naktinė dronų ataka buvo labai netikėta.

Prokariški Rusijos tinklaraštininkai ir propagandistai į didžiausią dronų ataką prieš Rusiją iš esmės reagavo reikalaudami nukreipti atsakomuosius smūgius prieš Ukrainą, įskaitant branduolinius ginklus. Tuo pat metu prokarinėje bendruomenėje pasigirdo raminančių teiginių, kad reikia priprasti prie tokių išpuolių.

Dažniausiai Z-„Telegram“ kanaluose pareiškiama, kad reikia karinio atsako į dronų atakas. „Telegram“ kanalas „Starše Eddy““ vis dar ragina naikinti Ukrainos infrastruktūrą: „Be tiltų, be elektros, be kanalizacijos ir be kuro kovoti sunkiau nei su visa tai, kas išvardinta“.

Atsakydamas kanalas „Dva majora“ rašė, kad „be karinės-politinės vadovybės priešui bus dar blogiau kovoti“. Aleksandras Duginas taip pat paragino reaguoti į išpuolį.

Solovjovas savo laidoje „Polnyj kontakt“ užsiminė, kad ataka prieš Pskovą buvo įvykdyta iš Baltijos šalių, kurios yra NATO narės, teritorijos, todėl paragino surengti „atsakomąjį smūgį“ prieš šias šalis.

„Jei taip, sunaikinkite Baltijos šalis. Nušluokime jas nuo žemės paviršiaus“, - sakė jis. Propagandistas teigė, kad jei ataką surengė NATO šalys, tai galima laikyti karo paskelbimu, „o tai reiškia, kad atsakant reikia nedelsiant panaudoti branduolinį ginklą“.

 

Prorusiškas „Telegram“ kanalas „Trinadcatyj“ taip pat ragino panaudoti branduolinį ginklą: „Kas nors, duokite Dmitrijui Anatoljevičiui į rankas branduolinį lagaminą, o ne telefoną su „Telegram“.

Rusijos valstybinės televizijos ir radijo transliavimo bendrovės darbuotojas Aleksandras Sladkovas įrašė balso pranešimą, kuriame bandė nuraminti publiką. „Žinoma, nemalonu jausti savo nepilnavertį asmeninį, valstybės saugumą, bet tai yra karas. <…> Reikia prie to priprasti, reikia suprasti, kad tokie išpuoliai galimi, atakos rimtesnės“, – sakė jis, pažymėdamas, kad atakos Rusijos teritorijoje nepakeis padėties fronte.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(4)
(3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: