[ŽT] „Kas jūs per tauta?! Aš to neatleisiu!!“ Šį kartą JAV ne juokais įsiutino Kadyrovą (Video)  (1)

Čečėnijos vadovas pažadėjo deginti amerikietiškus automobilius ir lėktuvus, jei JAV skubiai neatšauks jo motinai skirtų sankcijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas JAV sankcijų įvedimą savo motinai pavadino „tyčiniu ir cinišku visų etikos normų nepaisymu“. Anot jo, jo arklys taip pat buvo įtrauktas į JAV sankcijų sąrašą. Apie tai jis kalbėjo savo „Telegram“ kanale.

Žinau, kad amerikiečių diplomatai ir vadovybė neturi garbės, sąžinės ir orumo po to, kai pritaikė sankcijas mano arkliui Zazodai“, – sakė Kadyrovas.

Vašingtono atstovai neturi nieko žmogiško, sakė R. Kadyrovas po to, kai jo motinai buvo įvestos sankcijos. Jis taip pat teigė, kad mama užsiima tik labdaringa veikla ir padeda tiems, kuriems reikia pagalbos.

„Kas jūs per tauta?! Jūs tauta ar nežinia kas?“,  - uždavė klausimą Kadyrovas ir pažadėjo paimti iš „amerikiečių automobilius ir lėktuvus“.

 

Kadyrovas pagrasino, kad jei JAV skubiai neatšauks jo motinai skirtų sankcijų, jis to neatleis.

Mes juos deginsime, darysime, ką norėsime, jie parodė mums kelią. Kaip galima legaliai daryti nusikaltimus. Darysime savaip“, – pridūrė Čečėnijos vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(37)
(-31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: