[ŽT] „Jokios taikos! Jie žvėrys!“ Maskvoje isterija  (1)

Medvedevas savo „Telegram“ kanale paskelbė dar vieną įžeidimų porciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas pavadino „saldžia svajone“ tai, kad Rusija vieną dieną susitaikys su Vakarais ir visi gyvens kaip „didelė poliamoriška šeima“.

Medvedevas savo „Telegram“ kanale paskelbė dar vieną įžeidimų porciją, skirtą Vakarų lyderiams ir ne tik tiems, kurie remia Ukrainą.

„Bidenas, Trudeau, Sunakas, Scholzas, Macronas, Melony, taip pat vadovai bjauriausios Lenkijos, šaltakraujiškų Skandinavijos šalių, militaristinės Japonijos, Australijos ir Naujosios Zelandijos gyvuliai ir kitos maro blusos, tokios kaip Baltijos šalys. Visų šių šalių vadovai yra tiesioginiai ir akivaizdūs nacių bendrininkai. O požiūris į juos turi būti formuojamas kaip į nacių koalicijos šalių lyderius. Ir negyventi saldžiomis svajonėmis, kaip kada nors susitaikysim ir gyvensime didelėje poliamoriškoje šeimoje“, – rašė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(74)
(-67)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: