Viskas, tai pabaiga. Skelbiama, kas nutiko Reznikovui (Video)  (1)

Vakariniame kreipimesi Volodymyras Zelenskis patvirtino, kad gynybos ministrą Oleksijų Reznikovą nori pakeisti Rustemu Umerovu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 3 dieną prezidentas Volodymyras Zelenskis paskelbė apie ketinimą pakeisti Ukrainos gynybos ministerijos vadovą. Aukščiausiosios Rados bus paprašyta priimti sprendimą dėl personalo. Valstybės vadovo kreipimosi kadrus skelbia televizijos kanalas „Ukraina 365“.

„Nusprendžiau pakeisti Ukrainos gynybos ministrą. Oleksijus Reznikovas išgyveno daugiau nei 550 viso masto karo dienų. Manau, kad ministerijai reikia naujo požiūrio,“ – komentavo V. Zelenskis.

Jis siūlo į Gynybos ministerijos vadovo postą skirti Rustemą Umerovą, kuris, jo nuomone, galės rasti naują bendravimo su kariuomene ir visuomene formatą. Prezidentas įsitikinęs, kad šis asmuo parlamentarams gerai žinomas, todėl papildomų rekomendacijų jam nereikia. „Tikiuosi, kad parlamentas palaikys šią kandidatūrą“, – reziumavo jis.

 

Pranešama, kad Reznikovas jau pateikė atsistatydinimo pareiškimą.

Gandai apie rotaciją departamente suaktyvėjo po korupcijos skandalo Krašto apsaugos ministerijoje. Pastarąjį kartą pareigūnai buvo įtariami sukčiavimu perkant kariškiams žiemines uniformas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(2)
(38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)