Zelenskis skelbia netikėtą naujieną. Ukrainoje pasirodys Izraelio policija  ()

Zelenskio pokalbis telefonu su Izraelio premjeru buvo vaisingas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo veiksmų Ukrainoje fone piligriminės kelionės iš kitų šalių yra probleminis klausimas, o rizika šių žmonių sveikatai ir gyvybei yra labai didelė, per pokalbį telefonu oficialiam Izraelio atstovui priminė Volodymyras Zelenskis. Taip pat Ukrainos prezidentas trumpame pokalbyje su Benjaminu Nitanyahu spėjo aptarti keletą kitų svarbių temų, tokių kaip draudimas Ukrainos piliečiams atvykti į Izraelį, nepaisant bevizio režimo tarp šalių ir atnaujintas nemokamas sveikatos draudimas Ukrainos pabėgėliams.

Išsamų Zelenskio pokalbį telefonu su Izraelio ministru pirmininku Benjaminu Nitanyahu galima rasti adresu president.gov.ua.

Vienas iš svarbių klausimų, kurį aptarė abiejų šalių atstovai, buvo Izraelio piligrimų atvykimas į Umaną. Šiemet jų turėtų būti apie 50 000, o miesto slėptuvėse telpa tik 11 000 žmonių.

 

Volodymyras Zelenskis atkreipė Nitanyahu dėmesį, kad Rusija iš oro atakuoja mūsų taikius miestus, o tai reiškia, kad chasidams Ukrainoje iškils pavojus. Kartu jis pabrėžė, kad šią problemą būtina spręsti bendromis jėgomis.

Iš kelių variantų buvo detaliai aptartas vienas Izraelio piligrimų apsaugos Umane būdas – galimybė siųsti Izraelio policijos pareigūnus sustiprinti saugumą Ukrainos mieste.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(0)
(17)

Komentarai ()