Galinga žinia. Liepsnoja viena didžiausių Rusijos gamyklų (Video)  ()

Rusijoje tęsiasi „nerimo“ festivalis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galinga žinia. Staiga užsiliepsnojo viena didžiausių Rusijos mikroelektronikos gamyklų „Silicon El“.

Išsamias detales apie gaisrą praneša Rusijos žiniasklaida, rašo „24 kanalas“.

Rusai jau skundžiasi dėl kažkokių „dronų“ atakų. Juos taip pat „pamatė“ Briansko gubernatorius Aleksandras Bogomazas. Jis sakė, kad tradiciškai „aukų nėra“.

Vietos valdžia dar kartą ėmė sekti pasaką apie „legendinės oro gynybos“ darbą. Atrodė, kad ji ten kažką numušė. Galbūt Babą Jagą, skrendančią ant šluotos virš Briansko.

Realių įrodymų, kad Rusijos oro gynyba yra efektyvi, nebuvo ir nebus. Tačiau propagandistai pasakas apie tai kartoja diena iš dienos. Atrodo, kad „oro gynyba“ jau tapo rusų folkloro dalimi.

Verta pastebėti, kad sprogimai „Silicon El“ gamykloje buvo girdėti ir rugpjūčio pabaigoje. Pranešta, kad tuomet nukentėjo 20-tas cechas. Ten kilo gaisras. Tuo pat metu vietos valdžia net tada negalėjo išsiversti be pasakos apie „oro gynybą“, kuri „numušė dronus“. Ši pasaka yra labai pasenusi, o rusams trūksta kūrybiškumo, kad sugalvotų naują versiją.

 

 

„Silicon El“ yra antrasis mikroelektronikos gamintojas Rusijoje. „Defense Express“ duomenimis, 90 % produkcijos patenka į karinius produktus. Visų pirma, tam tikru etapu „Silicon El“ netgi dalyvavo „Iskander“ gamyboje. Rusija į gamyklą investuoja milžiniškas sumas pinigų. Tik, oficialiais duomenimis, ten dirba apie 1700 darbininkų.

„Nerimaujantys“ rusai turėtų suprasti: viskas tik prasideda. O sprogimai jų miestuose tik įgaus pagreitį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(2)
(113)

Komentarai ()