Košmaras Rusijoje. „Nuo 400 iki 700 tūkstančių. Juos varys kadyroviečiai“ (Foto)  ()

Ukrainos Ginkluotųjų pajėgų Generalinis štabas sužinojo apie naujosios mobilizacijos mastą Rusijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-12 Košmaras Rusijoje. „Nuo 400 iki 700 tūkstančių. Juos varys kadyroviečiai“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje jau greitai prasidės košmaras. Per naują mobilizacijos bangą Rusija nori pašaukti nuo 400 000 iki 700 000 vyrų. Be to, tai paveiks Čečėniją ir laikinai okupuotas Ukrainos teritorijas.

Tai pranešė „RBC-Ukraine“, remdamasi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generaliniu štabu.

„Dėl katastrofiškų okupantų nuostolių tikimasi, kad netrukus Rusijos Federacijoje ir laikinai okupuotose Ukrainos teritorijose prasidės masinė priverstinė gyventojų mobilizacija. Įvairiais vertinimais, jos skaičiai gali svyruoti nuo 400 iki 700 tūkstančių žmonių“, – teigiama rugsėjo 11-osios suvestinėje.

Kaip pažymėjo Generalinis štabas, šį kartą taip pat planuojama iškviesti apie 40 000 Čečėnijos Respublikos gyventojų, kurie greičiausiai bus naudojami kaip „blokuojantys daliniai“. Visgi, Maskvos ir Sankt Peterburgo gyventojus planinė mobilizacija paveiks nedaug, šaukiamųjų skaičiai šiuose miestuose vėl išlieka minimalūs.

„Paprasti piliečiai – Rusijos regionų gyventojai, kuriuos Kadyrovo budeliai stums į nugarą – vėl eis į frontą kaip „patrankų mėsa“, – pridūrė kariškiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(30)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()