[ŽT] „Mes neturėsime laimingos pabaigos.“ Zelenskis skelbia netikėtą perspėjimą (Video)  ()

Prezidentas Volodymyras Zelenskis pakomentavo Ukrainos gynybos pajėgų kontrataką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai skelbiama interviu CNN.

„Visi norime sėkmės ir laimingos pabaigos. Tai ne filmas, tai ne pusantros valandos. Tai kontrataka. Tai nėra filmas su laiminga pabaiga. Mes neturėsime laimingos pabaigos. Praradome daug žmonių. Turime tai pripažinti. Ir pergalė yra vienintelis dalykas, galintis atnešti mūsų žemių deokupaciją. Tai reiškia nesuteikti Rusijai galimybės pulti kitas šalis - Baltijos šalis, Lenkiją. Ji su šia agresija grąžina mus visus į Sovietų Sąjungą. Mes to nenorime. Ir tam yra tik viena pozicija. Pergalė nėra laimė. Pergalė įmanoma tik vienybėje,“ - sakė jis. 

V. Zelenskio nuomone, Vakarų žmonės turėtų tai pripažinti.

„Tai ne tik mūsų vertybės, tai bendros vertybės. Ne tik mūsų karas, bet bendras karas. Mes mokame didžiausią kainą, tai tiesa. Nenoriu kartoti šių žodžių, visi žino juos. Bet visi turėtų ne tik tai žinoti. Žmonės Vakaruose turi tai jausti. Ir jie turi pasirinkimą. Jie gali tai jausti, kai jų šeimoms iškyla reali grėsmė. Ar jie to nori? Ar jie tikrai nori tai išbandyti? Aš nerekomenduoju...“ – užbaigė prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(6)
(135)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: