„Jis visiems atsibodo!“ Putino aplinkoje vyksta įdomūs dalykai  ()

Vladimiro Putino ratas nuo jo pavargo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas Sergejus Žirnovas teigia, kad visa Rusija baigia pavargti nuo Putino. „Yra planų šį asmenį nušalinti nuo valdžios, jį pakeisti, nes jis tiesiog sensta. Senatviška beprotybė šliaužia link Putino“, – pabrėžė Žirnovas.

Jie teigia, kad dėl valdžios Kremliuje galėtų kovoti dvi grupuotės – Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas ir korporacijos „Rostec“ generalinis direktorius Sergejus Čemezovas. Buvęs KGB pareigūnas pažymėjo, kad nežinoma, kokios stiprios šios grupuotės. Be to, Patruševas yra dar senesnis už Putiną. O Čemezovas irgi keistas žmogus. „Negalime pasakyti, kuris iš jų pakeis Putiną, jei apskritai jį pakeis“, – sakė Žirnovas.

Tačiau „Wagner“ vadovo Jevgenijaus Prigožino maišto bandymas parodė, kad niekas nenori ginti Rusijos diktatoriaus. Problema ta, kad nė viena grupė iš tikrųjų nesiruošia kovoti už valdžią.

 

Žirnovas teigia, kad aplink Vladimirą Putiną nėra nė vieno, kuris tikrai norėtų perimti jo poziciją. Net Jevgenijus Prigožinas nedrįso to padaryti. Putino aplinkos žmonės, kurie „Wagner“ vadovui sakė, kad jį palaiko, jį apleido. Per 24 valdymo metus iš Putino rato dingo visi normalūs ir iniciatyvūs žmonės, galintys mąstyti, priimti ir įgyvendinti sprendimus.

„Putinas turi absoliučiai neskaidrią valdymo struktūrą. Visiškai neaišku, kas priima sprendimus“, – pažymėjo Žirnovas.

(23)
(5)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: