„Esame pasmerkti.“ Girkino sąjungininkas skelbia katastrofą  ()

Girkino bendražygis prognozuoja Rusijai „naujus neramius laikus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino neryžtingumas skelbiant naują mobilizacijos bangą piktina Rusijos Z-patriotus. Igorio Girkino (Strelkovo) „Piktų patriotų klubo“ narys pulkininkas Viktoras Alksnis ėmė prognozuoti Rusijos pralaimėjimą ir visuotinius neramumus.

Savo prognozę jis paskelbė savo asmeniniame „Telegram“ kanale, praneša „Dialog.UA“.

Jis įsitikinęs, kad Kremlius bijo skelbti mobilizaciją, nes tai sukels rusų nepasitenkinimą ir pakenks artėjantiems Rusijos diktatoriaus prezidento rinkimams. Tačiau, tikina Alksnis, Rusijos gynyba Ukrainoje netrukus žlugs dėl didelių Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostolių. Padėtį fronte jis apibūdino kaip „kritinę“.

Pasak jo, Kremlius erdvėje laiko Rusijos armiją rotacijos režimu ir palieka rusus nežinioje apie tikrąją katastrofą Ukrainos frontuose.

„Valdžia puikiai supranta, kad tie, kurie grįžo iš fronto veikia kaip agitatoriai, pasakojantys „apkasų tiesą“ apie tai, kas vyksta keistame kare .... Tiesą neša tūkstančiai „laidotuvių“... Ir šiai tiesai negali sutrukdyti jokie Solovjovai ir Simonian“, - rašo Alksnis.

Jis mano, kad V. Putinas šiandien atsidūrė „tarp kūjo ir priekalo“. Viena vertus, jam labai reikia naujos mobilizacijos bangos, tačiau, kita vertus, jis negali priimti tokio sprendimo, kuris smogtų jo reitingams ir legitimumui. Tuo tarpu antikarinės nuotaikos Rusijos Federacijoje sparčiai auga.

 

„Kasdien artėja naujas neramus laikas Rusijos Federacijoje. Gali pasikartoti 1917 m. vasario mėnesio situacija (revoliucija – red.). Fronte Rusijos armija pralaimėjo, užnugaryje – gyventojai pavargo nuo karo, tikėjimas geruoju caru nyksta. Esame pasmerkti“, - rašo Rusijos pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(1)
(70)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: