Isterija plinta virusiniu greičiu. Peskovo žmona šokiruota, ką padarė Lietuva  ()

Spaudos sekretoriaus Dmitrijaus Peskovo žmona nesupranta, kodėl nukentėjo jos kolegė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-18 Isterija plinta virusiniu greičiu. Peskovo žmona šokiruota, ką padarė Lietuva  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Olimpinė šokių ant ledo čempionė Tatjana Navka aštriai pakomentavo Lietuvos sprendimą atimti iš čiuožėjos Margaritos Drobiazko pilietybę.

Dekretą dėl pilietybės atėmimo Drobiazko pasirašė Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda. Anksčiau iš Drobiazko taip pat buvo atimti visi valstybiniai apdovanojimai.

Visi konkrečiu pavyzdžiu matome, kaip Lietuva žiauriai demonstruoja savo rusofobiją. Akivaizdu, kad Lietuva seka savo Vakarų partnerių pavyzdžiu, kurie jai daro precedento neturintį spaudimą. Be jokios abejonės, Lietuva lieka nevykėle, netekusi tokios garsios sportininkės“, – interviu TASS sakė  Navka.

Spaudos sekretoriaus Dmitrijaus Peskovo žmona nesupranta, kodėl nukentėjo jos kolegė.

„Valstybė baudžia savo pilietę, nusipelniusią ir talentingą dailiojo čiuožimo sportininkę už dalyvavimą ir pasirodymą ledo šou – pasakose, kuriose pasakojama apie gėrį, meilę, garbę ir draugystę? Be galo gaila matyti, kaip Lietuvos politikai priima tokius keistus ir trumparegiškus sprendimus“, – sakė Navka.

 

Komentuodami soc. tinklų vartotojai priminė Navkai, kodėl viskas atsitiko.

„2022 metų vasario 24 dieną geriausio visų laikų politiko priimti sprendimai pasirodė tokie toliaregiški, kad jau praėjo visi pusantrų metų, o viskas vis dar vyksta griežtai pagal planą“, – rašo internautai. 

Tatjanai taip pat buvo priminta, kas yra jos vyras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(34)
(-25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: