Netikėti įvykiai. JAV pagrasino branduoliniu smūgiu  ()

Jungtinės Valstijos patvirtino, kad yra pasirengusios ginti Pietų Korėją visomis karinėmis priemonėmis, įskaitant branduolinę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Branduolinis smūgis iš Šiaurės Korėjos lems Kim Jong Uno režimo pabaigą. Jungtinės Valstijos yra pasirengusios ginti Pietų Korėją visomis karinėmis priemonėmis, įskaitant branduolinius ginklus. 

Atitinkamą pareiškimą padarė Pietų Korėjos lyderis Yun Seok Yeol, praneša AP.

Anot jo, Vašingtonas ir Seulas susitarė, kad atsakant į bet kokį Šiaurės Korėjos pusės branduolinio ginklo panaudojimą, bus duotas greitas ir triuškinantis smūgis, kuris lemtų režimo KLDR pabaigą.

Jungtinės Valstijos plečia Pchenjano izoliavimą ir yra pasirengusios visomis priemonėmis ginti savo sąjungininkus, pabrėžė Pietų Korėjos prezidentas. 

Be to, Yun Seok Yeol atkreipė dėmesį į Šiaurės Korėjos ir Rusijos karinio bendradarbiavimo neteisėtumą, nes jis prieštarauja JT Saugumo Tarybos rezoliucijoms ir kitoms sankcijoms, kurias tarptautinė bendruomenė taikė Šiaurės Korėjos režimui. 

 

Pietų Korėjos prezidentas neabejoja, kad reaguodama į tokius Pchenjano ir Kremliaus veiksmus tarptautinė bendruomenė susivienys dar stipriau. 

Prieš tai Pietų Korėjos vyriausybė neatmetė vienašališkų sankcijų Rusijos Federacijai ir Šiaurės Korėjai įvedimo, jei Kremlius ir Šiaurės Korėjos režimas susitars dėl ginklų tiekimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(7)
(64)

Komentarai ()