„Artėja Kaliningrado blokada.“ Gordonas skelbia netikėtus įvykius  (3)

Gordonas kalba apie spąstus, į kuriuos pateks rusai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Dmitrijus Gordonas prasitarė, kad Vakarai artimiausiu metu pradės geležinkelių blokadą.

Jei dabar kalbame apie kelių blokadą, tai netrukus rusai negalės įvažiuoti į Europos teritoriją geležinkeliu, mano Dmitrijus Gordonas. Žinomas ukrainiečių žurnalistas nusprendė perspėti Rusijos piliečius, kad artimiausiu metu jie gali prarasti galimybę iš Rusijos patekti į Kaliningradą, patekę į Ukrainos sąjungininkų jiems parengtus spąstus.

Dmitrijaus Gordono interviu su Vasilijumi Golovanovu galite peržiūrėti jo „YouTube“ kanale.

Programos „Svečiuose pas Dmitrijų Gordoną“ autorius išsakė savo mintis apie būsimus įvykius, kurie rusams labai nepatiks: „Tai buvo Lenkijos ir Vokietijos teritorija, ji vadinosi Kenigsbergas, o lenkiškai – Królewiec (liet. Karaliaučius). Atkreipkite dėmesį, kad lenkai pradėjo keisti iškabas į Królewiec. Visa tai daroma dėl tam tikros priežasties. Tai yra spąstai, ir rusai netrukus tai pamatys, tikriausiai jau šią savaitę, nes kai rusiški automobiliai neįleidžiami, paaiškinkite man, kaip iš Rusijos galima patekti į Kaliningrado sritį.

 

Tada Dmitrijus Gordonas pasiūlė, kaip Vakarai galėtų bandyti pradėti spausti Rusijos valdžios institucijas: „Jūra pabandykite ten dar patekti. Vienu metu ten blokavo geležinkelius, nebuvo galima pervežti krovinių. Manau, kad netrukus prasidės geležinkelių ir sunkvežimių blokada. Nujaučiu, kad netrukus prasidės Kaliningrado srities blokada. Netrukus pamatysime įdomių įvykių: pasaulis visomis išgalėmis spaus Rusiją, „suks jai rankas“ visais frontais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(263)
(25)
(238)

Komentarai (3)