„Atvyko pats Delimchanovas.“ Čečėnai stabdo bet kokius bandymus priartėti. Kas vyksta prie Kremliaus ligoninės (Foto)  ()

Bet kokius bandymus priartėti prie prabangaus automobilio sustabdo aplink išsibarstę čečėnai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-20 „Atvyko pats Delimchanovas.“ Čečėnai stabdo bet kokius bandymus priartėti. Kas vyksta prie Kremliaus ligoninės (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepriklausomas „Ateo Breaking“ kanalas, kuriam Rusijos prokuratūra iškėlė bylą dėl Rusijos armijos diskreditavimo, savo socialinio „X“ tinklo paskyroje @AteoBreaking skelbia, kad:

Centrinę Kremliaus ligoninę ir toliau saugo čečėnų kovotojai, dauguma jų persikėlė į pastatą, kuriame yra intensyviosios terapijos skyrius. Įvykio vietoje buvo pastebėtas limuzinas, kuriuo galimai atvyko Adomas Delimchanovas.

Ryte iš klinikos išvažiavo „Gelendvagenai ir vyriausybiniai užsienietiški automobiliai, registruoti Čečėnijos Respublikos vidaus reikalų ministerijoje. Likusieji buvo paprašyti iš pradžių išsiskirstyti, o tada automobilių stovėjimo aikštelėje už 5-ojo terapinio korpuso įvyko „bendras susirinkimas“. Iš viso Centrinės klinikinės ligoninės teritorijoje šiuo metu yra mažiausiai 6 automobiliai, kurie priklauso Čečėnijos gyventojamas. Šį kartą beveik visi automobiliai paslėpti valstybiniais numeriais: tarp jų – ir du „vakarykščiai“ mersedesai (vienas blokuoja išvažiavimus iš miško, kitas - patruliuoja teritorijoje, pastebėti du stiprūs vyrai su barzdomis ir chaki spalvos kostiumais), mersedesas su Krymo valstybiniais numeriais ir paslaptingasis „Rolls Royce“. Bet kokius bandymus priartėti prie prabangaus automobilio sustabdo aplink išsibarstę čečėnai.

 

„Tikriausiai šiuo automobiliu atvažiavo Adomas Delimchanovas. Jo sargybiniai elgiasi mandagiai. Aiškiai matosi, kad valstybinis numeris yra čečėniškas, jį lydėjo ir AMR, ir EKH, kurių teritorijoje taip pat yra nemažai. Iš tikrųjų yra daug daugiau čečėnų kovotojų nei jų automobilių. „Daugelis yra viduje. Jei neisite už šito pastato, kur yra ir reanimacijos skyrius, tai nieko neįtarsite, ligoninė veikia normaliai, žmonės vaikšto gatvėje“, – praneša „VČK-OGPU“ „Telegram“ kanalas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(64)
(-44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: