Netikėti įvykiai. Rusijos žvaigždė išsižadėjo Putino. Prasideda tikra audra (Foto)  ()

Garsios Rusijos sportininkės sprendimas ištrinti savo nuotraukas su Kremliaus diktatoriumi Vladimiru Putinu sukėlė stiprią vietos Z-patriotų reakciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialinio tinklo „X“ vartotojas savo paskyroje @svtv_news paskelbė, kad:

Olimpinė čempionė Jelena Isinbajeva savo „Instagram“ paskyroje ištrynė įrašą, kuriame paskelbė apie prisijungimą prie Putino komandos. Isinbajeva nuotrauką paskelbė 2017 m. lapkritį. Iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų majorės socialinių tinklų dingo ir nuotraukos iš 2019-ųjų kelionės į Krymą bei Šoigu sveikinimai gimtadienio proga.

Liepą Ispanijos leidinys „El Digital Sur“ pranešė, kad Isinbajeva gyvena Tenerifėje. Netrukus Dagestano valdžia nusprendė pervadinti stadioną, pavadintą jos vardu.

2012 metais Isinbajeva tapo Vladimiro Putino patikėtine prezidento rinkimuose. 2015 metais ji gavo Rusijos ginkluotųjų pajėgų majoręs laipsnį. 2017 m. lapkritį ji prisijungė prie judėjimo „Putino komanda“ ir aktyviai jame dalyvavo.

Garsios Rusijos sportininkės Jelenos Isinbajevos sprendimas ištrinti savo nuotraukas su Kremliaus diktatoriumi Vladimiru Putinu sukėlė stiprią vietos Z-patriotų reakciją. Gerbėjai internete pradėjo masiškai įžeidinėti 41 metų sportininkę, rašo obozrevatel.com.

 

Rusai negali atleisti tokio buvusios sportininkės poelgio, nes ji buvo Putino patikėtinė rinkimuose ir ragino rusus balsuoti už konstitucijos pakeitimus. Gerbėjai šaiposi, kad Isinbajeva „šokdama pasikeitė batus“.

Žmonės internete juokiasi, kad esant tokiam tempui greitai ir Solovjovas atsisakys visų savo puolimų prieš Ukrainą.

Rusijoje reikalaujama, kad buvusi sportininkė grąžintų visus pinigus, kurie jai buvo sumokėti kaip Rusijos armijos karininkei.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(5)
(31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: