[ŽT] Ypatinga priežastis. Ždanovas skelbia paslaptį, kodėl rusai su raketomis smogia auštant (Video)  ()

„Nuo jausmo, kad liko kelios valandos iki budėjimo pabaigos, žmogus atsipalaiduoja – taip būna visada.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš abonentų paklausė Olego Ždanovo, ar Ukrainos šalies civilių miestų smūgiai yra rusų taktika, ar tam yra kokia nors kita priežastis.

Į tai karo ekspertas atsakė, kad okupantų skaičiavimas yra paprastas ir išsamiai paaiškino, kokia priežastis. Olego Ždanovo nuomonę apie tai, kodėl Ukraina dažniausiai bombarduojama ryte, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas išsakė paprastą Rusijos Federacijos rytinio raketų teroro paaiškinimą: „Tai psichologija ir medicina. Faktas yra tas, kad žmogaus būsena prieš aušrą yra pati silpniausia. Baigėsi naktis, gal ji buvo bemiegė kovinėje tarnyboje, norisi miego. Nuo jausmo, kad liko kelios valandos iki budėjimo pabaigos, žmogus atsipalaiduoja – taip būna visada.“

Taip pat karo ekspertas savo pasakojime rėmėsi medicinos srities specialistų nuomone. Jis priminė, kad beveik visos karinės operacijos visada vykdomos ankstų rytą, kai žmonės mieguisti, o budrumas menkas. Tuo pačiu Olegas Ždanovas pažymėjo, kad buvo atvejų, kai raketų atakos įvyko dienos metu, tačiau pastebimai rečiau nei auštant.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(6)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: