„Bl#$, kokia aš graži“ Peskovo žmona įsiutino rusus. Kas nutiko  (1)

Putino spaudos sekretoriaus Dmitrijaus Peskovo žmona Tatjana Navka savo pranešimu „Instagram“ sukėlė nemenką audrą Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Peskovo žmona Tatjana Navka sulaukė piktų komentarų, paviešinusi nuotraukas iš savo autorinės televizijos laidos „Komanda“ filmavimo. Toje nuotraukoje nėra nieko ypatingo - 48 metų moteris, buvusi čiuožėja tiesiog žiūri į tolumą. „Penkta filmavimo valanda... Užsigalvojau“, rašė Tatjana Navka.

Tai už ką pikti komentarai? Tatjana Navka nėra labai gerbiama vien dėl to, kad jos vyras yra Peskovas, Putino bendražygis, karo skatintojas, o ji mėgaujasi prabanga ir tarsi ignoruoja karą.

„Kodėl prezidento spaudos sekretoriaus žmona negali paskelbti nuotraukos, kaip ji padeda bekojui Šiaurinės karinės apygardos veteranui įsigyti protezus arba kaip ji lanko vaikus vaikų namuose ir ten vežė dovanas?“ - retoriškai klausia vienas komentatorius, pavadinęs tą pozą „Bl#$, kokia aš graži“.

Tokie komentarai dažnai lydi rusų valdžios vyrų žmonų nuotraukas. Nes karių žmonos, mamos ir dukros dažniausiai savo profilius nušviečia uždegtomis žvakėmis ir rusus šis skirtumas piktina.

 

Neseniai Navka, beje, kilo ginti savo draugės Margaritos Drobiazko, iš kurios Lietuva atėmė pilietybę. „Visi konkrečiame pavyzdyje matome, kaip Lietuva įnirtingai demonstruoja savo rusofobiją“, verkšleno Navka ir netrukus pridūrė, kad Lietuva „lieka nevykėle, netekusi tokios garsios ir garbingos dailiojo čiuožimo šokėjos“.

(31)
(14)
(17)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: