[ŽT] Netikėta žinia. Lavrovas atsisako visų taikos pasiūlymų. Skelbia, kas dabar bus  ()

Savo kalboje Lavrovas Vakarus pavadino „melo imperija“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-25 [ŽT] Netikėta žinia. Lavrovas atsisako visų taikos pasiūlymų. Skelbia, kas dabar bus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministerijos vadovas Sergejus Lavrovas sakė, kad šalis agresorė Rusija neva yra pasirengusi deryboms dėl Ukrainos, tačiau nesvarstys pasiūlymų dėl paliaubų. Tai pranešė Rusijos propagandos agentūros „RIA Novosti“ ir TASS, remdamosi Lavrovo pareiškimu JT Generalinėje Asamblėjoje, praneša Censor.NET.

Pasak Rusijos užsienio reikalų ministerijos vadovo, šalis agresorė yra pasirengusi deryboms dėl Ukrainos, tačiau pasiūlymų dėl paliaubų nesvarstys, nes neva jau kartą buvo apgauta.

Lavrovas taip pat tvirtina, kad Vakaruose niekas nenori rimtai parodyti savo supratimo apie karą Ukrainoje, o „kadangi jie nori išspręsti problemą mūšio lauke, tai reiškia, kad tai bus sprendžiama mūšio lauke“.

 

Be to, ministras teigė, kad Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio „taikos formulė“ atrodo visiškai neįgyvendinama ir tai žino visi. Savo kalboje Lavrovas Vakarus pavadino „melo imperija“, nes Vakarų šalys tariamai prisiima įsipareigojimus ir jų nevykdo. Jis taip pat tvirtina, kad „tam tikra kolektyvinių Vakarų vizitinė kortelė jau seniai buvo lygybės ir visiško nesiderėjimo principo atmetimas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(118)
(-92)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: