Atrodo baisiai. Sudaužytas Strelkovas (Foto)  ()

2023 m. liepos 21 d. Igoris Girkinas-Strelkovas buvo suimtas ir apkaltintas ekstremizmu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-25 Atrodo baisiai. Sudaužytas Strelkovas (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Igoris Girkinas-Strelkovas yra giliai pro-rusiškas žmogus, FSB karininkas, daug kur mirtį sėjęs teroristas, tarptautinis karo nusikaltėlis. Tačiau saugios vietos jam nebėra. Užsienyje jis ieškomas už nusikaltimus, o pačioje Rusijoje buvo sulaikytas už ekstremizmą - greičiausiai už Putino kritiką. Girkinas visada palaikė karo prieš Ukrainą idėją ir norėjo, kad Ukraina būtų puolama daug intensyviau. Tačiau dabar sėdi kalėjime ir jo norai jau niekam neberūpi.

2023 m. liepos 21 d., po ilgų Putino kritikos epizodų, Igoris Girkinas-Strelkovas galiausiai buvo suimtas ir apkaltintas ekstremizmu. Dar liepos 18 d. Girkinas ragino Putiną perduoti valdžią „kažkam tikrai pajėgiam ir atsakingam“, nes „23 metus šaliai vadovauja nevykėlis, sugebantis tik pūsti dulkes į akis nemažai gyventojų daliai“. Netrukus po to Girkino kaip karo blogerio karjera baigėsi - jis suimtas ir greitai belangės nepaliks.

Bet ir net nėra saugus. Pranešama, kad kalėjime Igorį Girkiną-Strelkovą sumušė kitas belaisvis. Sklando gandai, kad tai galėjo padaryti sulaikytas Ukrainos kovotojas - galbūt net „Azov“ bataliono narys.

Paskelbta ir nuotrauka:

 

Gali būti, kad tai - tik gandai, bet Girkino nekenčia ir Putino šalininkai, ir Ukraina, ir didžioji pasaulio dalis. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(125)
(4)
(121)

Komentarai ()

Susijusios žymos: