3-ioji šturmo brigada įžengia į Andrijivką. Galingi kadrai (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas tęsiasi. Internete buvo paskelbta filmuota medžiaga, kaip Ukrainos gynėjai pateko į okupantų pozicijas prie Andrijivkos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad neseniai Ukrainos kariai išlaisvino Andrijivką. Ten Ukrainos herojai likvidavo vadinamosios „antrosios pasaulio armijos“ karius.

Paviešintame vaizdo įraše matyti, kaip 3-ioji šturmo brigada įžengė į okupantų pozicijas prie Andrijivkos. Ukrainos gynėjai žengia į rusų apkasus, renka amuniciją ir trofėjus, juda į tolimesnes pozicijas miško juostoje. Skelbiami galingi kadrai.

Vaizdo įrašas pasiekiamas „YouTube“ kanale.

 

Pastaba! Andrijivka yra pagrindinė gyvenvietė, pagrindinis susisiekimo centras tarp tokių gyvenviečių kaip Kurdiumivka ir Kliščijivka. Ši sankryža yra svarbi logistikai ir yra viena iš nedaugelio perėjų tiesiai per aukštumas ir per geležinkelį, kuris eina tiesiai į Bachmuto miestą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: