„Įsakyta apsupti Ukrainos kariuomenę. Metamos 2 divizijos.“ Skelbiama, kas vyksta  ()

Rusijos ginkluotųjų pajėgų oro desanto daliniai bando priešintis Ukrainos kontrpuolimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Orechovo zonoje ir Zaporižios srities vakaruose trys Rusijos ginkluotųjų pajėgų oro desanto daliniai bando priešintis Ukrainos kontrpuolimui. Novoprokopivkos apylinkėse taip pat veikia okupantai iš 42-osios motorizuotųjų šaulių divizijos.

Yra žinoma, kad Rusijos gynybos ministerija nusprendė perkelti 76-osios oro desantininkų divizijos karius į Kopani rajoną, kad surengtų kontratakas prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas. Karo studijų instituto analitikai išsamiai ištyrė Rusijos išsilaipinimo pajėgų padėtį šiame fronto sektoriuje.

Z-kanalai rašo, kad Rusijos gynybos ministerija įsakė 7-ajai ir 76-ajai oro desantininkų divizijoms Verbovės rajone operatyviniu būdu apsupti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariuomenę, tačiau jiems nepavyko įvykdyti užduoties. Rusijos karo korespondentai rašo, kad 7-osios divizijos efektyvumas labai sumažėjo po sėkmingo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo prieš jų būstinę rugsėjo 19 d.

 

Karo studijų instituto analitikai negali patvirtinti fakto, kad desantininkams buvo duota užduotis apsupti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas. Šiandien okupantai sugeba atlikti tik nedideles kontratakas prieš Ukrainos gynėjų flangus, o apie jokį visišką apsupimą negali būti nė kalbos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(241)
(14)
(227)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: