[ŽT] Gali prasidėti Rusijos smūgiai už Ukrainos ribų. Ką paskelbė Simonian?  ()

Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius pripažino, kad Rusija sugebėjo sunaikinti dalį Ukrainos raketų produkcijos ir ji turėjo būti perkelta į užsienį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po O. Danilovo žodžių apie raketų programą M. Simonian paragino Rusijos smūgius nukreipti už Ukrainos ribų. Oleksejus Danilovas pripažino, kad įsibrovėliai sugebėjo smogti Ukrainos raketų gamybos vietoms, todėl dalį jos teko perkelti į kitą šalį.

NSDC sekretorius apie tai kalbėjo interviu metu Ispanijos leidiniui ABC. Jis atsisakė pateikti detalių apie Rusijos ataką prieš strateginę įmonę. Be to, dėl slaptumo daugiau nieko nesakė apie Ukrainos programą gaminti savas raketas, išskyrus tai, kad ji egzistuoja.

Į šiuos O. Danilovo žodžius iš karto sureagavo Kremliaus propagandistė Margarita Simonian. Ji dar kartą paragino savo viršininkus smogti ne tik Ukrainai, bet ir šaliai, į kurią Kyjivas perkėlė savo raketų gamybos įrenginius.

 

„Na, jei taip, turėsime vykdyti savo raketų atakas už šalies ribų“, – „Telegram“ rašė M. Simonian.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(72)
(-62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()