Viskas dega. Rusija užpuolė kontrolės punktą su Rumunija  (3)

Dėl Rusijos apšaudymo neveikia vienintelis keltų į Rumuniją kontrolės punktas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl Rusijos bepiločių orlaivių naktinės atakos Odesos regione buvo rimtai apgadintas vienintelis pasienyje su Rumunija esantis keltų kontrolės punktas „Orlivka“.

Apie tai pranešė Valstybės sienos tarnyba. Į Rumuniją keliaujantys vairuotojai nukreipiami į Reni kontrolės punktą pasienyje su Moldova. Valstybės sienos apsaugos tarnyba, atlikusi „stabilizavimo priemones“, žada paskelbti apie keltų perėjos Orlivka–Isaccea veiklos atnaujinimą.

Rusijai užpuolus kontrolės postą pasienyje su Rumunija, be patikros punkto pastato, sandėlių, buvo apgadinta apie 30 lengvųjų automobilių, apdegė šeši sunkvežimiai. Anot „Pietų“ operatyvinės vadovybės, priešo smūgis buvo įvykdytas pasienio kontrolės punkto laukimo aikštelėje ir registracijos vietoje.

 

Pavojus buvo ir autobuso keleiviams, tačiau jiems pasisekė. Odesos policijos departamento duomenimis, per drono ataką buvo sužeisti du sunkvežimių vairuotojai. Prokuratūra pradėjo baudžiamąją bylą pagal straipsnį „Karo įstatymų ir papročių pažeidimas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(20)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)