Didžiulis skandalas Solovjovo laidoje. Ką netyčia paskelbė Izraelio ekspertas (Video)  ()

Solovjovo laidoje dėl svečio išsakytos „nepatogios tiesos“ kilo skandalas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandinės Solovjovo laidos eteryje kilo skandalas: vienas iš studijos ekspertų pasakė tiesą apie tai, kas vyksta Rusijoje, po to jis greitai buvo pradėtas užčiaupti. Nepatogią tiesą išsakė Izraelio ekspertas Jakovas Kedmi, kuris nuolat dalyvauja Solovjovo pokalbių laidoje.

Tačiau šį kartą kažkas nutiko ne taip: Kedmi staiga pasakė, kad kainos Rusijoje smarkiai išaugo dėl karo, o iš tikrųjų absurdiškas ir beprotiškas karas prieš Ukrainą lemia Rusijos gyventojų nuskurdimą, nes jie nebegali už savo atlyginimus ir pensijas nusipirkti tiek maisto produktų, kiek galėjo anksčiau.

Šis pareiškimas sukėlė nemažą šurmulį – studijoje kilo šurmulys, kiti ekspertai puolė ant jo, pertraukinėdami ir šaukdami, kad nieko panašaus neva nevyksta.

Kedmi buvo užčiauptas, tačiau jis ir toliau atkakliai laikėsi savo nuomonės, sakydamas, kad rusai dėl karo padarinių gali sau leisti vis mažiau pirkinių, ir kad jų gyvenimas vis blogėja.

 

Transliacijos fragmentus savo „YouTube“ kanale paskelbė žinomas Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(4)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: