[ŽT] „Sunaikino teritorinį vientisumą.“ Lavrovas meta kaltinimus Prancūzijai ir Vokietijai (Foto)  (2)

Sergejus Lavrovas apkaltino Prancūziją ir Vokietiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skandalingasis Rusijos užsienio reikalų ministerijos vadovas Sergejus Lavrovas apkaltino Prancūziją ir Vokietiją „sunaikinant Ukrainos teritorinį vientisumą“. Kaip interviu TASS pareiškė Lavrovas, Prancūzija ir Vokietija tariamai „sugriovė Ukrainos teritorinį vientisumą, nes neketino įgyvendinti Minsko susitarimų“.

„Kai [Rusijos prezidento] Vladimiro Putino Minsko susitarimų bendraautoriai atvirai prisipažino, kad jie iš esmės jį suklaidino ir neketino jų įgyvendinti, būtent jie ir sugriovė Ukrainos teritorinį vientisumą, dėl kurio dabar nuolat nerimauja“,  - sakė Lavrovas.

Jis taip pat pažymėjo, kad praėjusiais metais buvusi Vokietijos kanclerė Angela Merkel ir buvęs Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as teigė, kad Minsko susitarimai yra „bandymas duoti laiko Ukrainai“. Lavrovo teigimu, tai buvo padaryta „siekiant papildyti Ukrainos režimo karinį arsenalą prieš Rusijos Federaciją“. Jis ciniškai tikina, kad „Ukrainos teritorinio vientisumo išsaugojimas buvo Minsko susitarimų esmė“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(79)
(-70)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: