Karo ekspertai pakraupę dėl siūlymų susprogdinti Sibirą (Video)  (1)

Simonian kilo „geniali“ idėja susprogdinti branduolinę bombą virš Sibiro.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bepiločio lėktuvo smūgis Sočyje taip išgąsdino Kremliaus propagandistę Margaritą Simonian, kad ji jau kelintą dieną grasina pasauliui branduoliniu smūgiu. Ji grasina smūgiu ir Rusijai.

Garsus karo žurnalistas Sergejus Auslenderis skandalingą Rusijos propagandistės sumanymą pakomentavo „Telegram“.

Naujausiame savo vaizdo įraše Simonian pasiūlė susprogdinti branduolinę bombą virš Rusijos. Propagandistė kažkodėl įsitikinusi, kad toks žingsnis sunaikintų visą pasaulio elektroniką, o Rusiją nustotų atakuoti Ukrainos bepiločiai lėktuvai.

„Jeigu mes įvykdysime, pavyzdžiui, termobranduolinį sprogimą kur nors virš Sibiro, už šimtų kilometrų nuo mūsų teritorijos, tai... visa radioelektronika, visa „skaitmena“, visi palydovai, šita kamera, kuria dabar esu filmuojamas, šitas telefonas, kuris guli šalia manęs, bus išvesti iš rikiuotės. Mes grįšime į 93-iuosius metus. Nematau kitos išeities, išskyrus maždaug tokį“, - sakė režimo atstovė spaudai.

Auslenderis nusijuokė iš Simonian pasiūlymo. Jis patikino, kad efekto, kurio taip nori sulaukti propagandistė iš sprogimo, nebus.

 

„Tie, kurie jai pateikė tokią briliantinę idėją (na, ne ji pati ją sugalvojo), pamiršo paaiškinti vieną niuansą, būtent: net ir aukštai virš jūros lygio įvykusio branduolinio sprogimo metu lygiai tokios pat griaunamosios jėgos elektromagnetinis impulsas pasklinda ne po visą planetą, o kelių šimtų kilometrų atstumu. Nebent koks nors gigatoninis užtaisas būtų susprogdintas taip, kad Sibiro vietoje susidarytų jūra, taigi jei net 20 MGT bomba būtų susprogdinta virš įprastinio Sibiro centro, elektronika būtų išmušta iš vėžių, tarkime, ne daugiau kaip 500 km spinduliu, kuris vėlgi lieka Sibiro teritorijoje. Šalia beveik nėra gyvenviečių. O jei pataikys, tarkime, virš Novosibirsko, Novosibirskas ir jo apylinkės bus išjungtos (neskaitant kitų pasekmių). Galbūt šiek tiek pataikys į Šiaurės Kazachstaną, kuris nepriklauso NATO ir neturi su ja nieko bendra. Ukrainos dronai skris tuo pačiu kursu į Maskvą, Džankojų ar tą patį Adlerį, kur tik juos nukreips“, - aiškino ekspertas.

 

Jis teigė, kad Rusijos aukščiausiosios vadovybės beprotybės laipsnis karui tęsiantis didėja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(4)
(16)

Komentarai (1)