[ŽT] „Reikia na**** sulyginti Mykolajivą ir Odesą!!!“ Prasideda isterija. Rusija gavo smūgį žemiau juostos (Video)  ()

Žinia apie strateginį pralaimėjimą išprovokavo Kremliaus propagandisto Vladimiro Solovjovo ūmų kraujo troškulio priepuolį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-06 [ŽT] „Reikia na**** sulyginti Mykolajivą ir Odesą!!!“ Prasideda isterija. Rusija gavo smūgį žemiau juostos (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliui dirbantis propagandistas Vladimiras Solovjovas ragina Rusiją vykdyti naujus karo nusikaltimus Ukrainoje, t. y. bombarduoti Ukrainos miestus itin sunkiomis bombomis.

Laidos ištrauką galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Solovjovą supykdė žinia, kad Ukraina, nepaisydama Maskvos grasinimų, pradėjo atkurti savo Juodosios jūros uostų veiklą. Jis buvo toks įsiutęs, kad savo laidoje „Solovjov LIVE“ viešai kurstė Rusijos kariuomenę vykdyti naujus karo nusikaltimus.

„Reikia tiesiog na**** sulyginti Mykolajivą ir Odesą... Nes staiga pasirodo pranešimai, kad trys Ukrainos Juodosios jūros uostai vėl beveik normaliai funkcionuoja. Taigi ten turėtų pasisvečiuoti FAB-1500“, - sakė įsiutęs Kremliaus propagandistas.

 

Pažymėtina, kad Ukrainos miestų „sulyginimas“ FAB'ais nėra naujiena Rusijos kariuomenei dabartinio karo metu. Neabejotina, kad agresorius mielai naudotų šią taktiką Odesoje, Mykolajyve ir kituose miestuose. Rusai to nedaro tik todėl, kad negali.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(30)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: