[ŽT] „Turėtume sulaužyti Zelenskiui kojas.“ Skamba visa Rumunija. Kas nutiko  ()

Viena Rumunijos parlamento aukštesniųjų rūmų (Senato) narė norėtų, kad Zelenskiui Bukarešte būtų sulaužytos kojos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Turėtume sulaužyti Zelenskiui kojas. Rumunijos žmonės turėtų išeiti į gatves ir neleisti jam pasiekti prezidento rūmų“, - ugningai pareiškė Diana Șoșoaca, Rumunijos senatorė. Taip ji sureagavo į gandus, kad Zelenskis ketina apsilankyti Bukarešte. Tai, beje, nėra ir nebuvo oficialus planas - nepanašu, kad Zelenskis ketintų vykti į Rumuniją.

Rumunija remia Ukrainą, perdavė jai ginklų ir amunicijos, bet ten, kaip ir kitose šalyse, yra visokių politikų. Štai Diana Șoșoaca palaiko Rusijos invaziją į Ukrainą, Putiną ir kiekvieną smūgį Ukrainos žmonėms. Ji taip pat yra prieš NATO ir t. t.

Rumunai neabejoja, kad tokie pasisakymai nėra asmeninė politikų nuomonė. Prorusiški politikai tokiu laiku yra Rusijos įrankiai. Anksčiau buvo prorusiškų žmonių, kurie ragino „ieškoti dialogo su Rusija“ ir „draugauti su kaimynais“, bet dauguma jų pakeitė savo pažiūras 2022-ųjų vasario 24 dieną. Suprato, kad pasaulį matė klaidingai.

 

Tie, kurie ir dabar norėtų pakviesti Putiną į savo namus, yra arba žiaurūs kvailiai, arba apmokėti Rusijos draugai, kurie stengiasi destabilizuoti Vakarus iš vidaus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(20)
(-7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: