Tai rimta. Gresia visiškas apsupimas. Situacija tampa labai pavojinga  ()

Kovalenko išsakė neigiamą scenarijų Izraeliui ir išvardijo naujas grėsmes: „Tai dar ne viskas“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-12 Tai rimta. Gresia visiškas apsupimas. Situacija tampa labai pavojinga  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai rimta. Gresia visiškas apsupimas. Situacija tampa labai pavojinga. Karo ir politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko pranašauja tolesnius įvykius Izraeliui.

„Viskas baigsis sausumos kovos su terorizmu operacija. Gazos Ruožas bus išvalytas, ir net neatmetu, kad Gazos Ruožas bus kontroliuojama IDF“, – sakė Kovalenko.

Jo interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Kovalenko įvardijo didesnę grėsmę nei „Hamas“, kylančią virš Izraelio:

„Yra neigiamas scenarijus. Neigiamas scenarijus gali prasidėti nuo to, kad „Hezbollah“ pradės dalyvauti kovose. Ir „Hezbollah“ yra daug rimtesnis priešas nei „Hamas“. Tai visavertė sukarinta grupė. Jei IDF nebuvo pasiruošę atremti „Hamas“ pirmosiomis valandomis (buvo netikėtumo efektas), „Hezbollah“, nors jau prarado netikėtumo efektą, turi daug didesnį potencialą nei „Hamas“, – sakė Kovalenko.

Jis priminė, kad Izraelis turi dar vieną priešą:

„Tai dar ne viskas. Netoli Izraelio yra Sirija. Taip, yra diktatorius Basharas al-Assadas, bet kas tiksliai kontroliuoja situaciją Sirijoje daugeliu atvejų? Tai yra Iranas. Jis gali daryti vienokią ar kitokią įtaką Izraelio teritorijai iš Sirijos teritorijos.

 

Tada Kovalenko išdėstė blogiausią įmanomą scenarijų Izraeliui:

„Jei prie „Hamas“ prisijungs Irano įgaliotiniai iš Sirijos teritorijos, taip pat Basharo al-Assado ir „Hezbollah“ daliniai iš Libano, tada Izraelis bus apsuptas ir nepasirengęs su visu tuo kovoti“, – sakė Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(15)
(-6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()