Medžioklė prasideda. Kariai su tankais įsiveržė į Gazos Ruožą. Skelbiami kraupūs radiniai  ()

IDF naikina teroristus ir ieško dingusių žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio gynybos pajėgos praneša, kad į Gazos Ruožą pateko pėstininkai ir tankai. Tai atliekama per „vietinius reidus“, siekiant išvalyti teritoriją nuo galimų teroristų ir surasti dingusius izraeliečius.

IDF teigia, kad kariai rajone nužudė kelis teroristus. Visų pirma kalbama apie „Hamas“ grupelę, kuri šaudė į Izraelį prieštankinėmis valdomomis raketomis. Kariai neįžengė gilyn į Gazą.

Be to, kariškiai bandė rasti kažką, kas padėtų surasti dingusiuosius.

„Mes ir toliau dėsime visas pastangas, kad surastume visą informaciją apie dingusius asmenis ir įkaitus“, – sako kontradmirolas Danielis Hagary.

Pirminiais skaičiavimais, praėjusį šeštadienį per mirtiną išpuolį „Hamas“ paėmė įkaitais 150–200 žmonių. IDF pranešė 120 įkaitų šeimoms, kad jų artimieji laikomi Gazos Ruože.

Kraupūs radiniai

Izraelio kariai, kurie penktadienį įžengė į Gazos Ruožą surengti „lokalizuotų reidų“, rado ir susigrąžino žmonių, dingusių po šeštadienį sukrėtusių teroristinių žudynių „Hamas“, palaikus, teigiama hebrajų žiniasklaidos pranešimuose.

 

„Haaretz“ penktadienį pranešė, kad šarvuotos ir pėstininkų pajėgos, patekusios į Palestinos anklavą, kur „Hamas“ įkaitais laiko maždaug 150–200 žmonių, atgavo nežinomą skaičių žmonių kūnų ir rado daiktus, priklausančius žmonėms, kurie vis dar dingę po šeštadienio puolimo, kai „Hamas“ teroristai prasiskverbė į Izraelį sausuma, jūra ir oru.

Valdžios institucijos ir savanoriai toliau dirba, kad surastų ir atpažintų Gazos pasienio miestuose teroristų nužudytų žmonių palaikus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(0)
(47)

Komentarai ()