[ŽT] „Hamas“ išreiškė Putinui padėką  ()

Žinote tą momentą filme, kai siužetas tampa toks nuspėjamas, kad pabaigą žinote iš anksto? Tai va, teroristinė organizacija „Hamas“ išreiškė padėką Putinui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristinė organizacija „Hamas“ išreiškė padėką Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui už jo poziciją, kad karas turi būti išspręstas Palestinos valstybės sukūrimu su sostine Rytų Jeruzalėje.

Šeštadienį, spalio 14 d., paskelbtame „Hamas“ padėkos tekste kalbama apie nenuilstančias Rusijos prezidento pastangas, kuriomis siekiama sustabdyti „sionistų agresiją prieš Palestinos žmones“.

„Hamas“ taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad Putinas prieštarauja Gazos ruožo blokadai, humanitarinės pagalbos tiekimo nutraukimui ir atakoms prieš civilius.

Putinas pripažino, kad Izraelis susidūrė su „precedento neturinčiu išpuoliu, kurio istorijoje niekada nebuvo – ne tik pagal mastą, bet ir pagal egzekucijų pobūdį“, tačiau teigė, kad Izraelio Gynybos Pajėgos „reaguoja dideliu mastu ir gana žiauriais metodais“. Gazos Ruožo blokadą jis palygino su Leningrado situacija Antrajame Pasauliniame Kare.

 

Nors pats apšaudo Ukrainos miestus ir grobia vaikus iš okupuotų Ukrainos žemių, Putinas ragino saugoti Gazos civilius gyventojus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(20)
(-17)

Komentarai ()