„To mums neatleis...“ Rusija peržengė raudoną liniją. Propaganda eina iš proto (Video)  ()

Propagandistė atvirai pripažino Rusijos kariuomenės įvykdytą milžinišką nusikaltimą kaimyninėje šalyje ir ragina nesustoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Pirmojo kanalo darbuotoja Marjana Naumova eteryje sakė, kad Rusijos kariuomenė Ukrainoje jau nužudė per daug žmonių ir ukrainiečiai to niekada neatleis. Todėl reikia sunaikinti Ukrainą, o ukrainiečių vaikus reikia „perauklėti propaganda“, kad jie pamirštų savo nužudytus tėvus ir pamiltų Rusiją, cituoja Marjaną ukrainiečių žurnalistas Denysas Kazanskis savo „Youtube“ kanale.

„Tie žuvusieji turi šeimas. Yra šimtai tūkstančių, milijonai vaikų... Ir jei tie vaikai ir šeimos liks esamo Ukrainos režimo kontrolėje, jei juos ginkluos NATO ir Vakarai, kaip manote, kiek metų štai šie žmonės, kurie yra genetiškai priešiškai užprogramuoti, jų vaikai augs ir svajos, kaip mus žudyti. Todėl mums reikia eiti iki galo... Dirbti su šiais žmonėmis ilgus metus, su šiais vaikais, pasitelkti propagandą... Siūlyti jiems galimybes vystytis „Rusiškame pasaulyje“, „perrašyti“ juos​... Nežinau, ar mums tai pavyks, bet teks“, - atvirai eteryje kalbėjo karo korespondentė ir propagandistė Marjana Naumova.

Labiausiai stebina tai, kad tokia genocidinė retorika skamba visiškai atvirai. Jie neaptarinėja šių planų kur nors slaptuose štabuose, bet lengvai juos išsako tiesioginėse valstybinės žiniasklaidos transliacijose, net nesuvokdami, ką sako. Propagandistė visiškai atvirai reikalauja ne stabdyti karą, o nesustoti ir pribaigti išgyvenusiuosius Ukrainoje, o likusius pervilioti į Rusijos pusę, apstulbęs apibendrino D. Kazanskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(70)
(-63)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()