„General SVR“ informuoja. „Medikai apsigyveno šalia“  ()

Pačiam Putinui teko asmeniškai bendrauti su Izraelio premjeru Benjaminu Netanyahu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-18 „General SVR“ informuoja. „Medikai apsigyveno šalia“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingas Rusijos šaltinis „General SVR“, remdamasis šaltiniais Kremliuje, spalio 17 d.,  savo „Telegram“ kanale skelbia, kad:

Rusijos vadovybė šalies valdymo procesą pamažu paverčia cirku. Vakar į Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną panašus vyras surengė pasitarimą operatyviniais klausimais žmonėms, kurie puikiai supranta, kad dalyvauja farse, skirtame ir Federalinės nacionalinės gvardijos kariuomenės tarnybos direktoriui Viktorui Zolotovui. Atskirai minime Zolotovą vien dėl to, kad jis yra idiotas, ir nesame visiškai tikri, kad jis supranta, kodėl ir kam buvo pakviestas. Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas „susitikime“ nedalyvavo ne tiek dėl objektyvių priežasčių, kiek dėl nenoro dalyvauti farse. Apskritai susitikimas praėjo gana greitai ir, žinoma, be jokio rezultato.

Antrininkas ruošiasi vizitui Kinijoje, prieš kelionę būtina pademonstruoti pseudoprezidento įsitraukimą į pagrindinius šalies valdymo procesus. Susitikimas, kuriame dalyvavo FSB direktorius Aleksandras Bortnikovas, Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu, SVR direktorius Sergejus Nariškinas, Zolotovas ir Riabkovas, apsimetė(išskyrus Zolotovą), kad klausosi prezidento studento žodžių. Tai turėtų sukurti Kinijos bendražygiams įspūdį, kad saugumo elitas pritaria antrininko vaidmeniui kaip dabartinio režimo saugumo simboliui. Į Kiniją antrininkas vyksta su didele reprezentatyvia delegacija dėl tos pačios priežasties – pademonstruoti esamą sutarimą.

 

Antrininkas Putino vardu surengė pokalbius telefonu su Sirijos prezidentu Basharu al-Assadu, Irano prezidentu Ebrahimu Raisi, Palestinos prezidentu Mahmoudu Abbasu ir Egipto prezidentu Abdul-Fattah Khalil Al-Sisi, žinoma, kontroliuojamas kuratorių, tačiau iš principo, jis galėjo susitvarkyti ir pats.

Tačiau pačiam Putinui teko asmeniškai bendrauti su Izraelio premjeru Benjaminu Netanyahu. Nepaisant labai blogos savijautos, Rusijos prezidentas į pokalbį įsitraukė net su entuziazmu, o po pokalbio vėl išėjo ilsėtis.

Gydytojai dabar budi ne tik prezidento rezidencijoje, bet ir šalia jo esančiame kambaryje, apsirūpinę reikalingais vaistais ir įranga, kad būtų suteikta skubi pagalba ir gaivinimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(7)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: