„Peržengė ribas.“ „General SVR“ skelbia, kas vyksta  ()

Pokalbis su Vengrijos ministru pirmininku Viktoru Orbanu buvo įdomus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-19 „Peržengė ribas.“ „General SVR“ skelbia, kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingas Rusijos šaltinis „General SVR“, remdamasis šaltiniais Kremliuje, savo „Telegram“ kanale spalio 18 d. skelbė, kad:

Spalio 17 diena, Rusijos prezidento Vladimiro Putino antrininkui, matyt, tapo atsakingiausia ir reikšmingiausia diena jo gyvenime. Antrininkas Kinijoje buvo priimtas aukščiausiu lygiu. Per dieną jis susitiko ir bendravo su daugeliu valstybių vadovų, kurie su juo elgėsi kaip su Vladimiru Putinu. Antrininko susitikimas su Kinijos lyderiu Xi Jinpingu buvo įdomiausias antrininko prižiūrėtojams, tačiau viskas praėjo ramiai ir be incidentų. Xi Jinpingas nepastebimai ir su susidomėjimu tyrinėjo antrininką, galbūt bandydamas rasti skirtumus. Ir, nepaisant kruopštaus studento ruošimosi svarbiam susitikimui, skirtumai su tikruoju Putinu vis tiek buvo matomi.

Kalti buvo „plaukiojantys“ antrininko skruostikauliai, judantys įvairiomis kryptimis. Antrininkas iš pradžių turėjo ne tokius išraiškingus skruostikaulius, jie plastinių operacijų metu buvo „padidinti“ ir padaryti panašūs į Putino skruostikaulius, tačiau nepavyko pasiekti, kad jie stovėtų tinkamose vietose. Taip jis ir pasirodė prieš Xi Jinpingą, su  „klajojančiais“ skruostikauliais. Ką Xi Jinpingas pagalvojo pamatęs Rusijos prezidento antrininką, nežinoma, galbūt jis galvojo, kaip papurtyti šio „Putino“ skruostą, kad visam laikui nepakenktų trapiai naujai kuriamo veido architektūrai. Tai buvo pirmoji, trumpalaikė pažintis su Xi Jinpingu, tačiau šiandien derybos vyksta asmeninio bendravimo formatu, šios derybos yra daug svarbesnės.

 

Spalio 17 d. antrininkas surengė daug susitikimų, tačiau įdomiausias buvo pokalbis su Vengrijos ministru pirmininku Viktoru Orbanu. Paprastai antrininkas elgiasi oriai, laikydamasis visų padorumo standartų, tačiau kai kuriais atvejais leidžia sau peržengti ribas. Jis jau seniai buvo susipažinęs su kai kuriais kompromituojančiais įrodymais prieš Viktorą Orbaną, todėl per susitikimą antrininkas elgėsi pernelyg atsipalaidavęs ir netgi iššaukiančiai. Tačiau Orbanas neįsižeidė, jis džiaugiasi, kad susitikimas vyksta Kinijoje, ir jis nebuvo priverstas vykti į Maskvą nusilenkti, kaip buvo tikėtasi.

 

Tikrasis Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas vakar jautėsi labai blogai, ataskaitų nepriėmė, susitikimuose nedalyvavo, bendravo tik su gydytojais ir aptarnaujančiu personalu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(14)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: