„Rekomenduočiau.“ „Neįkainojamas“ Lavrovo patarimas rusams  ()

Užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas davė patarimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gyventojai turistinėms kelionėms ir poilsiui turėtų rinktis Šiaurės Korėją. Tokį patarimą rusams davė Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas.

Žurnalistų paklaustas, ar jis rekomenduotų Šiaurės Korėją kaip atostogų kryptį Rusijos turistams, Lavrovas atsakė: „Rekomenduočiau“, praneša rusų naujienų agentūra „Ria Novosti“. Šiaurės Korėją jis pavadino „artima kaimyne“ ir „ilgamete Rusijos partnere“.

Rusijos užsienio reikalų ministras su oficialiu vizitu į Pchenjaną atvyko spalio 18 dieną ir susitiko su Šiaurės Korėjos lyderiu Kim Jong-unu. Pokalbio metu Lavrovas sakė, kad Rusijos ir Šiaurės Korėjos santykiai pasiekė „kokybiškai naują strateginį lygį“, ir priminė, kad SSRS atliko pagrindinį vaidmenį išlaisvinant Korėją iš „Japonijos kolonijinės valdžios“.

 

Šiaurės Korėja yra viena uždariausių ir skurdžiausių šalių pasaulyje. Norėdami aplankyti šalį, rusai turi gauti specialius leidimus. Be tam tikrų Pchenjano vietovių, vienintelės turistams atviros vietos yra Mazono kurorto paplūdimys ir Masik slidinėjimo kurortas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(5)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: