Slapti Lavrovo nuotykiai. Ką vyriausias Rusijos diplomatas veikia jachtose ir į ką panaši Zacharovos dukra  ()

Rusijos vyriausiasis diplomatas turėjo ne vieną tarnybinį romaną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas prieš daugelį metų pamilo Mariją Zacharovą ir pavertė ją savo mėgstamiausia ministerijos darbuotoja. Kita vedusio ministro palydovė kelionėms jachtomis ir vizitams vilose buvo kita Užsienio reikalų ministerijos darbuotoja Svetlana Poliakova, pasakoja buvusi Rusijos Valstybės Dūmos deputatė, Rusijos opozicionierė ir tinklaraštininkė Marija Maksakova.

Anot jos, kol Lavrovo žmona kukliai dirbo, dėstė rusų kalbą bei literatūrą, jos vyras eržilas šuoliavo po Maskvą. Komandiruotėje jis sutiko leidinio „Užsienio reikalų ministerijos biuletenis“ redaktorę Mariją Zacharovą. Lavrovas buvo taip sužavėtas jos jaunystės, išdykimo ir laukinio charakterio, kad nusprendė Zacharovą pasiimti su savimi į Niujorką. Vėliau Lavrovas privertė Zacharovą ir vairuotoją  susituokti, bet toliau palaikė santykius su ja.

„Toje pačioje vietoje JAV 2010 metais gimė Zacharovos dukra, kurios išvaizda labai panaši į šį žirgą, daug mažiau panaši į vairuotoją... Todėl, ko gero, ministras ir toliau rodė palankumą jai visus šiuos metus“, – sakė Maksakova. Zacharova yra Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai. Lavrovą į įvairias komandiruotes ji lydi iki šiol.

 

Tinklaraštininkė teigia, kad Lavrovas vėliau užmezgė artimus santykius su Svetlana Poliakova, kuri irgi yra ministerijos darbuotoja. „Su šia Svetlana Poliakova jie reguliariai kartu keliauja į kai kurias jachtas ir vilas“, – pastebėjo Maksakova.

(25)
(11)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: