[ŽT] 5 metai kalėjimo už 2 žodžius. Didžiulis skandalas. Ką paskelbė Rusijos aktorė  ()

Rusai reikalauja, kad Trojanova būtų patikrinta, pripažinta užsienio agente ir jai būtų iškelta baudžiamoji byla.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-21 [ŽT] 5 metai kalėjimo už 2 žodžius. Didžiulis skandalas. Ką paskelbė Rusijos aktorė  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jausdamiesi pranašesni prieš kitas tautas, rusai labai skausmingai reaguoja į kritiką, net jei visi argumentai labai logiški. Aktyvistai, supykę dėl aktorės Janos Trojanovos žodžių apie Rusiją, reikalauja ją nubausti ir pasodinti į kalėjimą.

Dar vieno skandalo su aktore, kuri paliko Rusijos Federaciją ir nepalaikė išpuolio prieš Ukrainą, istorija buvo ta, kad ji palygino Rusiją su „išprievartauta moterimi“, be to, pažymėjo, kad šalyje gyvena „tik girtuokliai“.

Interviu su Ukrainos žurnalistu ji patvirtino, kad rusai kenčia nuo alkoholizmo ir visada yra pavaldžioje padėtyje. Be to, Rusijos „žmogus“ yra toks pats girtuoklis, kuris spaudžia ranką prievartautojams.

 

Dabar rusai reikalauja, kad Trojanova būtų patikrinta, pripažinta užsienio agente ir jai būtų iškelta baudžiamoji byla pagal straipsnį „Neapykantos ar priešiškumo kurstymas, taip pat žmogaus orumo žeminimas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(16)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: