Nebus masiškai. Kam rusams prireikė Antrojo pasaulinio senienos GAZ-AA (Video)  ()

Esant kritiniam transporto priemonių trūkumui, anot Jungtinio Ukrainos analizės centro eksperto Valentyno Hladkicho, rusai pritrauks transportą iš komercinių pervežimų sferos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-24 Nebus masiškai. Kam rusams prireikė Antrojo pasaulinio senienos GAZ-AA (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puolimui Avdijivkos srityje rusų įsibrovėliai naudojo sunkvežimius GAZ-AA*, kurie buvo gaminami SSRS 1932–1942 m., o tai gali rodyti neigiamas Rusijos Federacijos ekonomikos tendencijas. Tai „YouTube“ kanale „Focus“ pareiškė Analitinio centro „Vieningoji Ukraina“ ekspertas, filosofijos mokslų kandidatas Valentynas Hladkicho.

*Sunkvežimis yra tiksli licencijuota 1930 m. „Ford Model AA“ kopija.

Tokia situacija, jo nuomone, susiklostė dėl Rusijos ekonomiką veikiančių sankcijų. Ginkluotosios pajėgos priklauso nuo visuomenės ir ekonomikos išsivystymo būklės, todėl, anot eksperto, iš okupantų pusės galima stebėti Antrojo pasaulinio karo techniką fronte.

„Tai rodo jų gebėjimą gaminti tokias prekes šiandien“, – aiškino analitikas.

Šiuo metu, pasak Hladkicho, tai nėra masinio pobūdžio reiškinys. Anot jo, rusų okupantai turi pakankamai transporto, kad galėtų vykdyti atitinkamas puolimo operacijas.

 

Jis neatmeta, kad kritiškai pritrūkus motorinių transporto priemonių rusai transportą pritrauks iš komercinių pervežimų srities. Tai taip pat turės pasekmių privačiam sektoriui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(3)
(42)

Komentarai ()