„Diplomatija baigta.“ Rusija ir JAV pradeda karą  ()

Šalys nustojo „mėtytis žodžiais“ ir perėjo prie atviro priešiškumo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šalis agresorė – Rusija – praėjusiais amžiais buvo lyginama su pavojinga liga – maru, kuris, kaip žinoma, pasižymėjo dideliu mirtingumu ir užkrečiamumu. Šią istorinę ir politinę analogiją savo „Telegram“ kanale pateikė tinklaraštininkas ir žurnalistas Aleksandras Nevzorovas.

Taip pat ekspertas, komentuodamas neseniai JAV prezidento Joe Baideno išsakytą nuomonę apie būtinybę sukurti „naują pasaulio tvarką“, palygino dabartinę Ameriką su antibiotikais. Jis pažymėjo, kad Vašingtonas ir Rusija nustojo vaidinti diplomatiją ir „partnerystę“, rodant jau atvirą konfrontaciją.

„JAV ir Rusija pagaliau apsisprendė ir nustojo būti ambicingos. Jų santykiai yra tikrai labai blogi. Maždaug kaip maro su tetraciklinu“, - rašė jis savo „Telegram“ kanale.

A. Nevzorovas itin vaizdžiai palygino dabartinę Rusiją ir jos valdantįjį režimą su maru – baisia liga, kuri masiškai „šienavo“ žmones, kol gydytojai pradėjo ieškoti veiksmingų vaistų ir vakcinų nuo šios ligos.

„Maras nekenčia tetraciklino ir kaltina jį dėl visko.....

Juo nebaudžiamai naikinami miestai ir šalys, jis tampa visuotiniu tautų siaubu...

 

O dabar – šnipštas. Jis turi glaustis mongoliškuose graužikuose ir vengti kiekvieno mediko.

Rusijos neapykanta Jungtinėms Valstijoms yra būtent „maro jausmai“, iš kurio buvo atimta galimybė siautėti“, - rašo ekspertas.

Jis taip pat užsimena, kad J. Bideno žodžiai apie būtinybę sukurti „naują pasaulio tvarką“ yra tiesioginis iššūkis Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui, taip pat jo sąjungininkams iš Irano, Kinijos, Libano „Hezbollah“ ir, žinoma, palestiniečių „Hamas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(4)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: