„2-3 atakos išjungs gynybą. Tada bus masinis puolimas...“ (Video)  ()

„Šiandien šie smūgiai atrodo kaip patikrinimo smūgiai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinis Rusijos raketinio teroro taikinys netrukus gali būti Ukrainos sostinė, sakė karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Ivanas Jakubecas. Pulkininkas daro prielaidą, kad priešas pirmiausia virš Kyjivo bandys aptikti ir išnaudoti oro gynybą, o tada surengs kelis smūgius.
 

Laidos vedėjas paklausė savo pašnekovo, dėl ko vis daugėja raketų atakų prieš taikius Ukrainos miestus, ir iš buvusio Ukrainos oro pajėgų vado gavo išsamų atsakymą: „Šiandien šie smūgiai atrodo kaip patikrinimo smūgiai: dirba žvalgyba. Po pertraukos jie dabar pradėjo čiupinėti mūsų oro gynybą centriniame Ukrainos regione bei aiškintis, kokios pajėgos bei priemonės dalyvauja naikinant jų dronus. Tai jiems svarbu“.

Po to Jakubecas pasakė, kuris miestas netrukus gali tapti pagrindiniu Rusijos raketų teroro taikiniu: „Kodėl jiems tai svarbu? Nes jie ruošia rimtą masinį puolimą, pirmiausia prieš Kyjivą. Esu tuo tikras. Dabar jie atlieka žvalgybą, kaupia pajėgas ir priemones, kad tam tikru metu, kai manys, kad tai tinkama, galėtų surengti didžiulį smūgį ir prasibrauti pro Kyjivo ir Kyjivo srities oro gynybą. Dėl to dronai dabar skraido Kyjivo srityje. Jie tiria situaciją, kad galėtų ryžtingiau smogti dviem ar trimis bangomis prieš oro gynybos sistemas, o paskui ir prieš Kyjivą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(49)
(-29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: