Solovjovas pateko į spąstus. „Sutapimas?“ Nemanau!“. Kas vyksta (Video)  ()

„Yra vienas veikėjas, kuris gali šiek tiek nušviesti padėtį.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-29 Solovjovas pateko į spąstus. „Sutapimas?“ Nemanau!“. Kas vyksta (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kryme buvo pasikėsinta į buvusio Ukrainos politiko Olego Carevo, perėjusio pas Putiną, gyvybę. Į Carevą buvo šauta du kartus ir dabar jis yra sunkios būklės ligoninėje.

Carevas yra gana ryškus personažas, tačiau iš tolimos praeities - iš 2014 m. Bandymai sugrąžinti jį į politiką po vasario 24-osios okupuotoje Ukrainos teritorijoje parodė tik tiek, kad Carevas yra tolimas retro. Iš to pačio laiko kaip ir Janukovyčius bei Azarovas.

Ir dabar įvyko pasikėsinimas į Carevo gyvybę, po kurio FSB pradėjo bylą pagal straipsnį dėl „išpuolio prieš valstybės ar visuomenės veikėjo gyvybę“.

Mes neįsivaizduojame, kam ir kodėl reikėjo kėsintis į Carevo gyvybę. Žvalgybos agentūrų pasaulis yra keistas. Tačiau atrodo, kad yra vienas veikėjas, kuris gali šiek tiek nušviesti padėtį. Tai propagandistas Vladimiras Solovjovas, kuris vis svaidė užslėptus grasinimus Olegui Carevui. Kaip sakė Solovjovo bendražygis propagandos dirbtuvėje: „Sutapimas?“ Nemanau!“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(2)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: