„Sugrūstas į šaldymo kamerą.“ Skelbiami argumentai, palaikantys Putino mirties versiją  ()

Rusijos profesorius, istorikas ir politikos analitikas Valerijus Solovėjus, pranešė, kad mirė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-29 „Sugrūstas į šaldymo kamerą.“ Skelbiami argumentai, palaikantys Putino mirties versiją  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai jis pasakė per interviu su ukrainiečių žurnalistu Dmitrijumi Gordonu, kuris buvo paskelbtas spalio 28 d.

Pasak Solovjovo, Vladimiras Putinas mirė spalio 26 d. vakare apie 20.40 val.

„Dabar jis yra šaldytuvo kameroje rezidencijoje Valdajuje. Žeminančiai, ar ne? Jokios abejonės dėl jo fizinės mirties nekyla“, - tvirtina Solovėjus.

Teigiama, kad Rusijos prezidento mirties priežastis - sunki vėžio forma, kuri buvo diagnozuota 2020 m. Izraelio gydytojai esą gydė V. Putiną, tačiau teigė, kad jis gyvens iki 2021-2022 m. Izraelis buvo pasirinktas todėl, kad ten nuo vėžio buvo gydomas Rusijos prezidento sūnus, gimęs buvusiai sportininkei Alinai Kabajevai, teigia profesorius. Solovėjus taip pat sako, kad kovo mėnesį Izraelio gydytojai esą pasakė, jog medicininės galimybės jau išnaudotos. Tačiau profesorius pažymėjo, kad niekas tiksliai nežino, ar taip ir buvo.

„Vasaros pradžioje man buvo pasakyta, kad jo gyvenimo horizontas nesitęsia ilgiau nei iki šių metų, o rugpjūtį-rugsėjį man buvo pasakyta, kad jis neišgyvens rudens. Rugsėjo pabaigoje pranešė, kad horizontas priartėjo ir kad jis neišgyvens spalio mėnesio“, - tęsė Valerijus Solovėjus.

Netiesioginiai Putino mirties įrodymai, pasak profesoriaus, yra šie:

 

Spalio 26 d. nuo 20 val. Maskvos centre vyko teisėsaugos pareigūnų pastiprinimas;

sustiprinta apsauga prie Putino rezidencijos Valdajuje;

Aleksandro Lukašenkos pareiškimas apie būtinybę derėtis, kad būtų sustabdytas karas Ukrainoje;

Paskutinis V. Putino pokalbis su Izraelio ministru pirmininku Benjaminu Netanyahu. Izraelio politikas pareikalavo, kad Rusijos Federacija nesikištų į operaciją prieš „Hamas“ ir iki minimumo sumažintų bendradarbiavimą su Iranu, nes priešingu atveju informacija apie V. Putino sveikatą būtų tapusi vieša.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(95)
(9)
(86)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: