[ŽT] „Prasidės revoliucija Rusijoje.“ Podoliakas skelbia apie Putino mirtį (Video)  ()

Tikrojo Putino mirtis neišspręs karo ir taikos klausimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-29 [ŽT] „Prasidės revoliucija Rusijoje.“ Podoliakas skelbia apie Putino mirtį (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas mano, kad Putino mirtis nepabaigs karo Ukrainoje akimirksniu, bet paspartins vidinius pertvarkos procesus, maištus ir kovą dėl to, kas toliau vadovaus Rusijos Federacijai. Galiausiai visa tai sukels revoliuciją Rusijoje.

Tokią nuomonę Ukrainos politikas išreiškė interviu su Vasilijumi Golovanovu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Fabrika novin“.

Anot Podoliako, Rusijos Federacijoje niekas neleis pavieniams į Putino palydą įtrauktiems žmonėms toliau valdyti valstybę, nes yra daug elito, kurie nėra patenkinti situacija, kurioje jie atsidūrė. Be to, šis elitas buvo lojalus V. Putinui plataus masto invazijos pradžioje, tačiau šiandien turi diametraliai priešingą poziciją, nors viešai to nedemonstruoja.

 

„Nemanau, kad reikės laukti oficialių Kremliaus pareiškimų, bet manau, kad jie (rusai – red.) tokius pareiškimus padarys po to, kai bus išspręsta sosto paveldėjimo problema. Be abejo, jie turės pasakyti, kas yra įpėdinis ir kaip toliau klostysis padėtis šalyje“, – prognozavo Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(6)
(57)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: