„Mūsų laukia labai sunkūs mūšiai.“ Skelbiamas slaptas Maskvos planas. Bus daug kraujo (Video)  ()

Rusai tikisi laimėti karą ir daro viską, kas įmanoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos turėjo tam tikrų sėkmių fronte, tačiau tai nereiškia, kad Ukraina jau laimėjo karą ir gali atsipalaiduoti, sakė Maksimas Žorinas. Jo nuomone, ukrainiečių dar laukia sunkūs laikai, nes Rusijos valdžia nuolat mobilizuojasi, mesdama naujas pajėgas ir priemones į Ukrainos frontus.

Maksimo Žorino interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 3-iosios puolimo brigados vado pavaduotojas priminė neribotas rusų galimybes, kurios apsunkina mūsų teritorijų deokupavimo gynybos pajėgoms užduotį: „Kalbant apie išteklius... priešas jų turi daug (žmonių, raketų, bepiločių orlaivių, artilerijos, aviacijos). Šiuo metu jie turi visko daug, todėl man atrodo, kad dar per anksti nusiraminti ir džiaugtis savo mažomis pergalėmis“.

 

Kartu Maksimas Žorinas perspėjo ukrainiečius apie tai, kas laukia artimiausioje ateityje: „Turime suprasti, kad mūsų dar laukia labai sunkūs mūšiai, mūsų laukia labai sunkūs laikai, nes priešas neatsisako savo planų. Be to, aš esu tikras, kad Maskvoje vis dar yra planas padidinti fronto liniją. Esu tikras, jie neatsisakė tam tikromis aplinkybėmis grįžti net prie Kyjivo klausimo“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(3)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: