[ŽT] „Pradės karą dėl vietos po saule.“ Putino mirtis. Kas vyksta (Video)  (1)

Karo ekspertas Dmitrijus Snegiriovas įvardijo internete pasirodžiusių gandų apie V. Putino žūtį užsakovus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-30 [ŽT] „Pradės karą dėl vietos po saule.“ Putino mirtis. Kas vyksta (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norėdami suprasti, kas užsakė publikaciją apie Rusijos diktatoriaus mirtį, turime paklausti, kam tai naudinga, sako Dmitrijus Snegiriovas. Pagrindinis naudos gavėjas šioje situacijoje yra Kremliaus vadovas, kuris galės pasitikrinti savo artimos aplinkos lojalumą ir sužinoti, kokios nuotaikos dabar vyrauja Rusijos visuomenėje.

Dmitrijaus Snegiriovo nuomonę apie kalbas apie V. Putino mirtį galima rasti vaizdo įraše jo „YouTube“ kanale.

„Pereikime prie pagrindinio dalyko: o kam naudingas tokios informacijos pasirodymas? Pirmiausia pačiam Putinui. Kalbame apie tai, kad tai net ne daugiaplanė operacija, kurią vykdo Rusijos saugumo tarnybos. Tai yra vienpusė operacija, t. y. primityviausia informacinė operacija“, - įsitikinęs karo ekspertas.

 

Po to D. Snegiriovas paaiškino, kaip ir kodėl kuriami tokie gandai, kaip apie V. Putino mirtį: „Per anoniminį „Telegram“ kanalą įmetama informacija apie sunkią Rusijos diktatoriaus sveikatos būklę ar mirtį, tiek siekiant išmatuoti nuotaikų „laipsnį“ Rusijos visuomenėje, tiek pamatyti, kaip reaguoja diktatoriaus artimiausia aplinka (kas pirmieji pradės džiaugtis, o kas pirmieji pradės karą dėl vietos po saule)“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(14)
(25)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: