[ŽT] „Visi tą jaučia....“ Gali kilti pasaulinis karas (Video)  ()

Pasaulis yra ant Trečiojo pasaulinio karo slenksčio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizijos laidų vedėja pasidalijo su Romanu Kostenko nuojauta, kad pasaulis yra ant Trečiojo pasaulinio karo slenksčio ir paklausė pašnekovo, ką jis apie tai galvoja. Atsakydamas į tai, SBU pulkininkas pasidalijo neoficialia informacija iš Vašingtono.

Romano Kostenkos interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Manau, kad dabar daug kam kyla tokie jausmai. Matome, kaip vystosi įvykiai Artimuosiuose Rytuose, pas mus tai suprantama, bet įtampa jaučiama ir kituose regionuose, todėl daugelis tą jaučia. Pasaulio lyderiai taip pat apie tai galvoja, nes jie mato, kokia dabar situacija“, – savo požiūrį į Trečiojo pasaulinio karo kilimo tikimybę išsakė Kostenko.

Po to SBU pulkininkas išsakė netikėtą ir kartu nerimą keliančią informaciją: „Matome, kas vyksta JAV Kongrese, kuris tik vakar mums padėjo (tikiuosi, kad jis ir toliau mums padės), o šiandien jau diskutuoja apie mūsų pagalbos pasidalijimą su Izraeliu. Kai kurie mano kolegos, kurie neseniai buvo ten ir kalbėjosi su kongresmenais, sako: pasirodo, kai kurie senatoriai tvirtina, kad netrukus dėl amunicijos turėsime konkuruoti ne su Izraelio, o su JAV kariuomene“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(35)
(-26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: