[ŽT] Tai didžiulis skandalas. „Aptiko Arestovyčiaus pėdsakus.“ Kas vyksta  ()

Jo nuomonė galiausiai buvo pateikta kaip „Ukrainos prezidento kanceliarijos“ informacija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-01 [ŽT] Tai didžiulis skandalas. „Aptiko Arestovyčiaus pėdsakus.“ Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovyčius galėjo būti žurnalisto Simono Schusterio informacijos šaltinis žurnalo „Time“ paskelbtame skandalingame straipsnyje apie Ukrainą. Apie tai rašo Ukrainos leidinys Oboz.ua, remdamasis savo šaltiniais teisėsaugos institucijose.

Straipsnis amerikiečių leidinyje „Time“ sulaukė didelio visuomenės dėmesio, nes autorius iš tikrųjų kritikuoja padėtį Ukrainoje, teigia apie „karo nuovargį“, o prezidentą Volodymyrą Zelenskį taip pat vaizduoja neigiamai.

 

Oboz.ua teigimu, buvęs prezidento kanceliarijos patarėjas dabar gali būti užsienyje. Jis buvo tariamai matytas Varšuvoje (Lenkija) ir Vienoje (Austrija). Arestovyčius galėjo bendrauti su Simonu Schusteriu, norėdamas likti anonimiškas. Jo nuomonė galiausiai buvo pateikta kaip „Ukrainos prezidento kanceliarijos“ informacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(51)
(-43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: