„Tai tik pradžia. Prasideda karinių konfliktų grandinė.“ Skelbiama apie pasaulinį chaosą (Video)  ()

Ukraina ir Izraelis tėra visos karinių konfliktų grandinės pasaulyje pradžia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina ir Izraelis tėra visos karinių konfliktų grandinės pasaulyje pradžia, – priminė Stanislavas Belkovskis ir sakė, kad artimiausiu metu Taivane gali kilti kitas karas. Prieš tai politikos strategas minėjo, kad už visų neramumų slypi vienas žmogus, kuris visam tam įvykus, iš džiaugsmo trins rankomis - tai Putinas.

Stanislavo Belkovskio interviu su Julija Latynina galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Pirma, Rusijos publicistas priminė, kad daugybė Ukrainos politinės vadovybės prieš pat karą padarytų klaidų, kai ginklai buvo parduodami užsieniui, o ne kaupiami asmeniniams poreikiams, netrukus taps JAV spaudimo Ukrainai svertu.

Dėl to Vakarai gali reikalauti „performatuoti Ukrainos elitą“. Stanislavas Belkovskis paaiškino, kaip tai atrodytų praktiškai: „Pirmiausia bus kuriamos naujos pagalbos Ukrainai valdymo institucijos. Anksčiau skaičiau, kad bus kuriama kažkokia išorinė valdymo grandinė, per kurią kurią pateks pagalba. Kol kas šis klausimas nebuvo iškeltas rimtai: kol kas JAV tik atsiuntė į Ukrainą auditorius, kurie turėtų viską patikrinti ir kontroliuoti“.

 

Kils naujos kibirkštys, atsiras nauji prieštaravimai tarp JAV ir Ukrainos prezidento. Čia vėl Vladimiras Putinas džiaugsmingai trins rankomis, nes su juo ir Izraeliu viskas gerai, o jei atsiras prieštaravimai tarp Jungtinių Valstijų ir Ukrainos, o jei kils neramumai Taivane, tada Izraeliui nebeliks laiko. Prasidės toks chaosas, apie kurį,  2014-aisiais aneksuodamas Krymą, Putinas galėjo tik pasvajoti“, – savo mintis reziumavo politikos strategas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(19)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: