„Veidą paslėpė skarele.“ Rusai ūžia. Kas slapta atvyko į Rusiją  ()

Lapkričio 2 dieną Rusijos žiniasklaida pranešė apie slaptą garsios dainininkės grįžimą į Rusiją. Rusai iš karto pakilo kviesti ją nuteisti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žiniasklaidoje gausu pranešimų apie 74 metų Alos Pugačiovos grįžimą į Rusiją lapkričio 2 dieną.

„Telegram“ kanalas „Baza“ rašo, kad Pugačiovą grįžo inkognito - „veidą paslėpė skarele“. Liudininkai teigia, kad Pugačiova buvo viena: su ja nebuvo vyro Maksimo Galkino ar vaikų.

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas paliko Rusiją netrukus po invazijos į Ukrainą, nes jos nepalaiko. Dabar pora gyvena Izraelyje. Pugačiova savo antikarinių pažiūrų viešai labai aktyviai nereiškė, bet ir neslėpė. O jos vyras Galkinas atvirai kritikuoja Putiną ir jo karą. Pugačiova po invazijos pradžios Rusijoje lankėsi du kartus: 2022 metų rugpjūtį ir 2023 metų gegužę.

Šįkart yra norinčių Pugačiovą pamatyti teisme. Karą palaikanti Rusijos visuomeninė organizacija „Liaudies šauksmas“ kreipėsi į Rusijos Tyrimų komiteto vadovą Bastrykiną ir Vidaus reikalų ministrą Kolokolcevą su reikalavimu sulaikyti Pugačiovą ir ją apklausti. Jie norėtų, kad Pugačiova būtų nubausta už tai, kad internete pavadino rusus vergais. Vadinamieji Z-patriotai taip pat prašo, kad Pugačiova būtų patikrinta dėl dalyvavimo finansuojant Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(49)
(-43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: